مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه لواشک زرشک تازه

[ad_1]

لواشک‌ها جزو پرطرفدارترین انواع انقلات هستند. در فصل پاییز با توجه به فراوان بودن زرشک تازه می‌توان یک لواشک زرشک خانگی ترش و خوشمزه تهیه کرد.

همانطور که قبلا گفتیم انواع لواشک البته از نوع خانگی، جزو خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین تنقلات برای کوچک و بزرگ به حساب می‌آیند. لواشک در واقع پوره یک میوه یا ترکیبی از چند میوه است که با افزودن چاشنی‌هایی مانند نمک، شکر، شهد یا ... می‌توان طعم آن را بسته به ذایقه خود تغییر داد. 

قبلا در سایت ستاره طرز تهیه انواع لواشک از جمله لواشک آلو، لواشک زردآلو، لواشک گوجه سبز، لواشک آلبالو، لواشک انار، لواشک گیلاس و ... را آموزش داده‌ایم. این بار اما با توجه به قرار داشتن در فصل پاییز و فراوان بودن زرشک تازه، قصد داریم طرز تهیه لواشک زرشک خانگی ترش و خوشمزه را به شما آموزش دهیم که می‌توان آن را هم با زرشک تازه و هم با زرشک قرمز خشک‌شده تهیه نمود. این نوع لواشک در بین افراد از محبوبیت خاصی برخوردار است و طعمی ترش و خوشمزه‌ و همچنین رنگ بسیار زیبایی دارد. 

مواد لازم برای تهیه لواشک زرشک:

زرشک تازه1 کیلوگرم
آب1 پیمانه
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه لواشک زرشک، لواشک زرشک و انار، طرز تهیه لواشک، خشک کردن لواشک، خواص زرشک، آب زرشک

طرز تهیه لواشک زرشک:

  1. برای تهیه لواشک زرشک ابتدا زرشک تازه ‌را خوب پاک کرده و بشویید.
  2. زرشک‌های شسته‌شده را داخل سبد آبکش بریزید.
  3. حالا یک قابلمه مناسب برداشته و زرشک‌ها را داخل آن بریزید. توجه کنید اندازه قابلمه باید به اندازه‌ای باشد که آب زرشک‌ موقع جوشیدن سرازیر نشود. 
  4. حدود 1 پیمانه آب به زرشک‌ها اضافه کنید و اجازه دهید با شعله بسیار ملایم بجوشد. 
  5. وقتی یکی دو قل زد و مقداری از آب جوشید، زرشک‌ها را همراه با آب آن‌ها داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید. 
  6. کف یک سینی سلفون بکشید و روی سلفون را چرب کنید و مایه را خیلی نازک کف سینی بریزید.
  7. با کمک کاردک روی لواشک را صاف کنید تا یک‌دست شود و زودتر خشک شود. 
  8. حالا سینی را پشت پنجره‌ای که آفتاب گیر باشد قرار دهید و یا اینکه روی شوفاژ و یا جلوی بخاری بگذارید تا لواشک زودتر خشک شود. 

چند نکته درباره تهیه لواشک زرشک:

  1. سعی کنید بیشتر از 1 پیمانه آب روی زرشک‌ها نریزید چون در این صورت مدت زمان جوشیدن آب طولانی‌تر شده و رنگ زرشک‌ها و در نهایت لواشک شما تیره می‌شود.
  2. برای تهیه لواشک زرشک از  زرشک خشک‌شده نیز می‌توانید استفاده کنید. در این صورت باید زرشک‌ها را 24 ساعت در آب خیس کنید. 
  3. به جای استفاده از سلفون و یا حتی چرب‌کردن کف سینی، می‌توانید مایه لواشک را کف یک سینی آلومینیومی بریزید. 
  4. در صورت تمایل می‌‌توانید مقداری نمک نیز به مایه لواشک اضافه کنید. این به ذایقه شما بستگی دارد. 
  5. معمولا لواشک زرشک را به صورت مخلوط تهیه می‌کنند. یکی از شناخته‌شده‌ترین انواع لواشک؛ لواشک زرشک و انار است.

آشنایی با خواص زرشک و آب زرشک:

  • از جمله شاخص‌ترین خواص زرشک می‌توان به خاصیت آنتی‌بیوتیکی آن اشاره نمود. 
  • زرشک باعث پایین‌آمدن تب، کاهش تورم و فشارخون می‌شود.
  • مصرف زرشک به تنظیم ضربان قلب و انقباض عضلات قلب کمک می‌کند. 
  • از زرشک برای برطرف‌کردن سوزش ادرار، درمان واریس و بی‌اشتهایی نیز استفاده می‌شود.
  • آب زرشک طبیعی حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
  • آب زرشک دارای خاصیت صفرابر است. 
  • با نوشیدن آب زرشک، عملکرد کبد و کلیه تسهیل خواهد شد. 
  • آب زرشک خون را تصفیه و ترشح ادرار را تحریک می‌کند. در نتیجه سموم بدن خارج می‌شود.
  • نوشیدن آب زرشک در تنظیم عملکرد دستگاه گوارش موثر است.  جوشانده زرشک خشک نیز برای درمان نارسایی قلبی و ضعف عمومی بدن مفید است.
  • نوشیدن آب زرشک حالت تهوع، استفراغ، سو هاضمه، سنگ کلیه، قلنج کلیه و کبد را از بین می‌برد.
  • نوشیدن آب زرشک باعث بهبود آفت دهان می‌شود. 

امیدواریم در این فصل که زرشک تازه به وفور یافت می‌شود دست به کار شده و یک لواشک سالم و خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. 

گردآوری: گروه آشپزی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه لواشک آلو طرز تهیه لواشک آلو مواد لازم آلوهای ریز کیلوگرم آب استکان بایستی آلوهایی که در قیمه نثار طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی …قیمه نثار طرز تهیه برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک انواع پلوهای قاطیانواع چلوانواع ته چینطرز تهیه …طرز تهیه انواع پلو و چلو پلو کتهپلو زعفرانیسبزی پلوزرشک پلولوبیا پلوآلبالو پلو طرز تهیه سوپ جو با قارچ طرز تهیه سوپ جو با شیر مناسب برای سرما خوردگیانواع ترشی آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و …طرز تهیه سالاد ترشی مشهدیشوری طرز تهیه لواشک هفت میوه به روش تصویری کرپ نوتلا و موزطرز تهیه مربا ، ترشی، شربتطرز تهیه ترشیانواع مرباانواع ترشیمربای هویجترشی لیتهآشپزیاشپزی مرباترشیجاتطرز انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا و طرز طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینیآموزش طرز تهیه ترشی مخلوط خانگیآموزش طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی خوردن ترشیجات با غذا بسیار می چسبد ما هم روش بهترین آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کمپوتشکمو به اشپزخانه کوچک من خوش امدید از اونجایی که عاشق اشپزی هستم و از اشپزی لذت میبرم خورش کرفس ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزادخورشکرفسخورش کرفس را می‌توان به دو روش آب پز برای کسانی که محدودیت خوردن چربی دارند و به روش طرز تهیه لواشک آلو طرز تهیه لواشک آلو مواد لازم آلوهای ریز کیلوگرم آب استکان بایستی آلوهایی که در ته قیمه نثار طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی ایران کوک قیمه نثار طرز تهیه برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید انواع پلوهای قاطیانواع چلوانواع ته چینطرز تهیه پلوپلو طرز تهیه انواع پلو و چلو پلو کتهپلو زعفرانیسبزی پلوزرشک پلولوبیا پلوآلبالو پلومرصع پلو طرز تهیه سوپ جو با قارچ طرز تهیه سوپ جو با شیر مناسب برای سرما خوردگی انواع ترشی آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان طرز تهیه سالاد ترشی مشهدیشوری طرز تهیه لواشک هفت میوه به روش تصویری کرپ نوتلا و موز طرز تهیه مربا ، ترشی، شربت طرز تهیه ترشیانواع مرباانواع ترشیمربای هویجترشی لیتهآشپزیاشپزی مرباترشیجاتطرز تهیه انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا و طرز طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کمپوت شکمو به اشپزخانه کوچک من خوش امدید از اونجایی که عاشق اشپزی هستم و از اشپزی لذت میبرم و آموزش طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی آموزش طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی خوردن ترشیجات با غذا بسیار می چسبد ما هم روش بهترین نوع ترشی



لینک منبع :طرز تهیه لواشک زرشک تازه

طرز تهیه لواشک زرشک تازه | ستاره setare.com/fa/news/7113/طرز-تهیه-لواشک-زرشک-تازه‎Cached10 نوامبر 2016 ... لواشک‌ها جزو پرطرفدارترین انواع انقلات هستند. در فصل پاییز با توجه به فراوان بودن زرشک تازه می‌توان یک لواشک زرشک خانگی ترش و خوشمزه تهیه ... لواشک زرشک تازه - ایران اسوه iranosve.ir/لواشک-زرشک-تازه/‎Cachedلواشک زرشک تازه ... زرشک تازه در فصل پاییز وجود دارد پس برای خشک کردن آن افتاب دلخواه وجود ندارد. 7-سینی را در معرض باد پنکه ... طرز تهیه کوردن بلو. دسامبر 9 ... طرز تهیه لواشک زرشک - سوران www.sooran.com/fa/recipes/5932/‎Cached Similar21 ژوئن 2017 ... لواشک میوه ای هم میشه درست کرد ... زرشک تازه یا با خشکم میشه درست کرد؟ ... سلام بچه ها کسی طرز تهیه خشک کردن زرد الو وآلوچه رو میدونه بهم بگه ... طرز تهیه لواشک زرشک در خانه - نازوب www.nazweb.ir/148438-barberry-fruit-recipe-at-home.html‎Cachedروش آسان تهیه لواشک زرشک در خانه زرشک را پس از پاک کردن به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید بنا به گزارش نازوب با همان آب روی حرارت قرار ده. لواشک زرشک - تبیان www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=790388‎Cached Similar3 فوریه 2013 ... 1/5 قاشق مرباخوری طرز تهیه: زرشک را به مدت 24 ساعت در آب می خیسانیم و با ... نکته : به همین روش می توان لواشک آلبالو، هلو، گوجه سبز را نیز تهیه کرد. طرز تهیه لواشک زرشک | کافه زعفران cafesaffron.ir/2015/07/03/278/‎Cached Similar3 جولای 2015 ... لواشک یکی از تنقلات بسیار محبوب در نزد ما ایرانی ها به حساب می آید که حتی با بردن نام آن دهان ما ترش می شود!در بین لواشک های موجود لواشک زرشک ... طرز تهیه لواشک زرشک - میهن فال www.mihanfal.com/barberry-fruit-recipe.html‎Cachedطرز تهیه لواشک زرشک مواد لازم طرز تهیه ۱- زرشک را پس از پاک کردن به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید. ۲- با همان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد (مقدار آب باید ک. طرز تهیه لواشک زرشک - 24Khabar.com www.24khabar.com/news/10342639/طرز-تهیه-لواشک-زرشک/‎Cachedطرز تهیه: زرشک را پس از پاک کردن به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید… با همان آب روی حرارت قرار دهید تا ... سینی را در معرض نور آفتاب گذاشته تا لواشک خشک شود… آموزش درست کردن ترشک زرشک - انواع ترشی toorshi.ir/آموزش-درست-کردن-ترشک-زرشک/‎Cached24 مه 2016 ... در تهیه ترشک زرشک بهتر زرشک تازه باشد آنها را پاک کنید و بیشویید ... آموزش و طرز تهیه لواشک زرشک · آموزش طرز تهیه ترشک زغال اخته · دستور ... طرز تهیه لواشک زرشک - انواع ترشی - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/torshi1/201511631710.html‎Cached6 نوامبر 2015 ... طرز تهیه زرشک را پس از پاک کردن به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید… با همان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد(مقدار آب باید کم باشد زیرا جوشیدن زیاد ...