مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک

[ad_1]

سس براق فرانسوی نوعی آیسینگ یا کاور کیک است که در رنگهای متنوع تهیه شده و حالتی آیینه‌ای به کیک میدهد. طرز تهیه سس براق فرانسوی را بخوانید.

معمولا انتخاب نوع کیک پایه و تزیینات آن یک امر کاملا سلیقه‌ای است و علاوه بر آن به مهارت و تخصص فردی که کیک را تهیه می‌کند نیز بستگی دارد. در دنیای آشپزی و به خصوص شیرینی‌پزی، روزبه‌روز محصولات جدیدتر و جذاب‌تری به بازار می‌آیند که چشم هر بیننده‌ای را خیره کرده آن‌ها را به داخل فروشگاه‌های کیک و شیرینی می‌کشانند. 

یکی از تزیینات جدید و البته خوشمزه‌ای که به تازگی برای کیک‌ها و به خصوص انواع کیک تولد در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفته، سس براق فرانسوی است. این سس که حالتی آیینه طور دارد، بسیار براق است و شما می‌توانید کاملا صورت خود را درون آن ببینید.

سس براق که مخصوص کاور یا روکش‌کردن کیک است علی‌رغم ظاهر فریب‌ دهنده‌اش بسیار ساده است و می توانید با چند بار تکرار و تمرین آن را تهیه کرده و برای تزیین کیک‌ خانگی خود از آن بهره ببرید.

در ادامه شما را با طرز تهیه سس براق فرانسوی آشنا می‌کنیم. 

مواد لازم برای تهیه سس براق فرانسوی:

پودر ژلاتین
100 گرم
شکر300 گرم
گلوکز300 گرم
خامه صبحانه200 گرم
شکلات سفید300 گرم
رنگ خوراکیبه میزان لازم
آببه میزان لازم
طرز تهیه سس براق فرانسوی، سس براق، سس آیینه ای، سس شکلاتی براق، سس براق شکلاتی، سس مخملی

طرز تهیه سس براق فرانسوی:

  1. برای تهیه سس براق فرانسوی باید یک روز قبل از روز تحویل یا سرو کیک دست به کار شوید. پس ابتدا پودر ژلاتین را با 500 گرم آب را داخل یک ظرف فلزی ریخته و به روش بن ماری، روی بخار آب به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا ژلااتین کاملا حل شود. 
  2. حالا ظف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
  3. وقتی ظرف کمی خنک شد، آن‌ را به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید. 
  4. فردای آن روز، برای تهیه سس براق شکر، گلوگز و 150 گرم آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید.
  5.  دقت کنید که مواد باید فقط داغ شوند پس وقتی دور حباب‌های ریز دیدید یعنی قبل از اینکه مواد شروع به جوشیدن کنند؛ ظرف را از روی شعله بردارید.
  6. شکلات‌ها را خرد کرده، داخل مخلوط بریزید تا آب شوند.
  7. در این مرحله خامه را اضافه کرده و چند قطره از رنگ خوراکی مورد نظر خود را داخل مواد بریزید و با همزن برقی مواد را برای حدود 2 دقیقه هم بزنید تا یک‌دست شوند.
  8. حالا حدود 100 گرم از ترکیب ژلاتینی که روز قبل آماده کردید را خرد کرده و داخل مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید تا هوا داخل مواد نشود و ژلاتین در مواد حل شود.
  9. در اخر سس را از داخل صافی عبور دهید تا کاملا یک‌دست شود.
  10. برای تزیین کیک با سس براق ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته کاور (روکش) کنید و آن را به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سطح کیک کاملا منجمد شود.
  11. سپس کیک را از فریزر بیرون آورده و سس براق را روی آن ریخته و کاملا صاف کنید.

کیک خوشمزه شما با تزیین سس براق فرانسوی آماده است. شما می‌توانید رنگ این کیک را با توجه به سلیقه خود یا تم مراسمی که برای آن کیک را تهیه کرده‌اید انتخاب کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید و بتوانید یک کیک آیینه‌ای خوشمزه و زیبا در منزل تهیه کرده و همه را متعجب کنید.

گردآوری: مجله اینترنتی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

چاکلت لاوا کیک ~ کارگاه آشپزسازیراستی قبل از اینکه آستینامون رو بالا بزنیم یه توضیح در مورد این کیک بهشتی بدم چاکلت چاکلت لاوا کیک ~ کارگاه آشپزسازی راستی قبل از اینکه آستینامون رو بالا بزنیم یه توضیح در مورد این کیک بهشتی بدم چاکلت لاوا



لینک منبع :طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک

طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک آیینه ای | ستاره setare.com/.../طرز-تهیه-سس-براق-فرانسوی-برای-کاور-کیک-آیینه-ای‎Cached7 دسامبر 2016 ... سس براق فرانسوی نوعی آیسینگ یا کاور کیک است که در رنگهای متنوع تهیه شده و حالتی آیینه‌ای به کیک میدهد. طرز تهیه سس براق فرانسوی را ... Images for طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک سس براق فرانسوی یک روکش کیک شیک - پارسینه www.parsine.com/fa/.../سس-براق-فرانسوی-یک-روکش-کیک-شیک‎Cached24 سپتامبر 2016 ... آشپزی با پارسینه این بار میخواهد طرز تهیه یه روکش کیک بسیار زیبا و ... تحریریه پارسینه:سس براق فرانسوی یک روکش کیک جدید و زیبا ... کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود فیلم آموزش سس براق فرانسوی یا سس آینه ای برای روی کیک به همراه ... iranbanou.com/.../630985-فیلم-آموزش-سس-براق-فرانسوی‎Cachedفیلم آموزش سس براق فرانسوی برای تزیین روی کیک به شکلی بسیار زیبا فیلم با ... کامل هستش سس براق فرانسوی طرز تهیه,طرز تهیه کیک آینه ای,آموزش تصویری سس. ... ۳۵ درجه سانتیگراد برسد، در این مرحله سس اماده برای کاور کردن کیک شماست. طرز تهیه سس براق (برای تزیین کیک) - آپارات ► 6:25www.aparat.com/v/BoQk7/طرز_تهیه_سس_براق_%28برای_تزیین_کیک%29 Nov 11, 2016 - 6 min آشپزخونه کوچیک من سس براق یا آینه ای خیلی زیبا و راحت و خوشمزه هست. ... طرز تهیه سس براق (برای تزیین کیک) ... زینب جون سلام تو دستورهای دیگه سس ... آپارات - کیک براق www.aparat.com/result/کیک_براق‎Cachedآپارات - کیک براق. ... طرز تهیه سس براق (برای تزیین کیک) · آشپزخونه کوچیک من. 139,383 ... سس شکلات برای روی کیک یک سس شکلات براق خوشمزه فودآکادمی. کیک های براق درست کنید!! - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/348594/کیک-های-براق-درست-کنید‎Cached6 جولای 2016 ... برای تهیه کیک براق با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک را آموزش دهیم و سپس آن را با سس براق فرانسوی تزیین کنیم. ... با سس براق فرانسوی تزیین کنیم. کیک های براق درست کنید!! طرز تهیه کیک اسفنجی 1. قبل از هر ... سس براق فرانسوی (سس آینه ای) برای کاور کیک و شیرینی و ... - سایت ... www.ashpaziha.com/.../sauces-shiny-french-sauce-a-mirror-to-cover-cake/‎Cachedسس براق فرانسوی (سس آینه ای) برای کاور کیک و شیرینی و … ... فرانسوی (سس آینه ای) · Sauces - shiny - French - sauce - a mirror - to - cover - Cake ... روکش براق برای کیک و دسر ... طرز تهیه سس مخملی ویژه تزیین انواع کیک و شیرینی و دسر. انواع کرم برای تزئین و پوشش کیک و شیرینی - صفحه 11 - مامی سایت mamisite.com/forum/t608-11.html‎Cachedسلام دوستان کسی دستور سس براق فرانسوی واسه کاور کیک یا دستور کاور .... طرز تهیه: ژلاتین رو روی سطح آب میپاشیم و با قاشق مخلوطش میکنیم. سس براق شکلاتی - مابانو www.mabanoo.ir/سس-براق-شکلاتی/‎Cached27 آوریل 2016 ... سس براق شکلاتی ( یا سس فرانسوی ). مواد لازم: آب ۱۵۰ گرم؛ شکر ۳۰۰ گرم؛ گلوکز ۳۰۰ گرم؛ شکلات ۳۰۰ گرم؛ خامه صبحانه ۲۵۰ گرم؛ ژلاتین سفت ۱۰۰ گرم؛ طرز تهیه: ... وقتی که کاملا کاملا خنک شد، کیک یا دسر رو باهاش کاور کنید.