مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات

[ad_1]

به گزارش شفاف مصطفی حسینی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مصرف شیر و لبنیات به ویژه از دوران کودکی بسیار مهم است و باید این گروه غذایی به طور حتم در سبد کالای خانواده ها قرار بگیرد تا آن ها با رعایت الگوی غذای مناسب از سلامت برخوردار شوند.
کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اضافه کرد: پنج گروه اصلی غذا شامل نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، گوشت، لبنیات و حبوبات است که برای حفظ سلامت بدن استفاده درست و به اندازه آن ها ضروری است.
وی ادامه داد: شیر و لبنیات مهم ترین منابع پروتیین، کلسیم، منیزیم، روی، فسفر، ید، آهن، پتاسیم، ،انواع ویتامین ها مانند ویتامین های آ A، دی D، بی 12 B12 و چربی سالم است.
کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: لبنیات و شیر از گروه های اصلی غذایی است و در صورت حذف و کمبود آن، تامین کلسیم مورد نیاز بدن بسیار سخت است.
حسینی گفت: با توجه به تحقیقات انجام شده و نظر کارشناسان علم تغذیه مصرف روزانه 2 تا سه واحد لبنیات مانند شیر، پنیر کم نمک، ماست و کشک، می تواند تمام نیاز بدن به کلسیم را تامین می کند.
وی اضافه کرد: برای جذب کلسیم مورد نیاز بدن، هر فرد می تواند در طول یک روز سه لیوان شیر بنوشد و یا یک لیوان شیر کمک چرب، یک کاسه ماست و 60 گرم پنیر مصرف کند و این مقدار مصرف در طول یک روز برای بدن ضروری است.
حسینی افزود: لبنیات و شیر حاوی اسیدهای آمینه ضروری و چربی های غیراشباع است که بدن قادر به ساخت آن نیست و این اسیدهای آمینه، باید به طور حتم از طریق مصرف لبنیات و شیر جذب بدن شود.
کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تاکید بر مصرف متعادل لبنیات در طول روز، بیان داشت: مصرف بیش از حد لبنیات باعث از بین رفتن بعضی از ریزمُغذی های بدن مانند آهن می شود.
وی مزایای مصرف متعادل لبنیات را جلوگیری از بروز پوکی استخوان و پوسیدگی دندان ها، کاهش وزن، تقویت حافظه و افزایش حجم ماهیچه ها، درمان اختلال خواب، افزایش و تقویت رشد مو و کاهش اضطراب عنوان کرد.
وی گفت: بهترین راه دریافت کلسیم مصرف شیر کم چرب است و توصیه می شود مردم شیر پاستوریزه با چربی کمتر از 1.5 درصد مصرف کنند و در صورت تمایل به مصرف شیر غیرپاستوریزه، آن را پس از رسیدن به نقطه جوش، به مدت 20 دقیقه بجوشانند.
کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افزود: مراکز فروش لبنیات در استان دارای مجوزهای قانونی هستند و بازرسان بهداشت محیط نیز به طور مرتب بر این مراکز نظارت و از محصولات آن ها نمونه بردای می کنند تا از سلامت محصولات ارائه شده به مردم مطمئن شوند.
میانگین مصرف شیر سالانه برای هر فرد در جهان 300 کیلوگرم و در ایران 75 کیلوگرم است.
از نظر پزشکان، بهترین زمان مصرف شیر قبل از خواب است؛ زیرا علاوه بر جذب کلسیم لازم و استخوان سازی در بدن، باعث آرامش برای فرد می شود.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، …شیوه های جلوگیری از شب ادراری کودکان اقدامات وزارت بهداشت برای کاهش موارد ابتلا و کلینیک مجازی کلینیک من معرفی برترین پزشکانکلینیک مجازی کلینیک من اولین کلینیک مجازی معرفی مجرب ترین و منصف ترین تغذیه سالم زندگی سالم مقالات سلامتارزش تغذیه ای گروه گوشت ها رژیم غذایی برای کاهش خطر سکته مغزی لبنیات کم چرب یا پر چرب



لینک منبع :کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات

ایرنا - کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است www.irna.ir/fa/News/82290014/‎Cached1 نوامبر 2016 ... سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: کمبود کلسیم ناشی از کاهش مصرف شیر و ... کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است - مواد ... www.salamatnews.com/.../-کوتاهی-قد-و-پوکی-استخوان-پیامد-کاهش-مصرف-شیر-و-لبنیات-است‎Cached1 نوامبر 2016 ... کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: کمبود کلسیم ناشی از کاهش مصرف شیر و لبنیات در سن رشد و ... کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است - قطره www.ghatreh.com/.../کوتاهی-پوکی-استخوان-پیامد-کاهش-مصرف-شیر-لبنیات-است 2 نوامبر 2016 ... کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: کمبود کلسیم ناشی از کاهش مصرف شیØ. کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است | شفاف vista.ir/.../کوتاهی-قد-و-پوکی-استخوان-پیامد-کاهش-مصرف-شیر-و-لبنیات-است‎Cachedبه گزارش شفاف: کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: کمبود کلسیم ناشی از کاهش مصرف شیر و لبنیات در سن رشد و ... آخرین اخبار پوسیدگی دندان شیر - بازدید https://buzdid.ir/tag/پوسیدگی-دندان-شیر کم شدن ناگهانی آب در بدن خردسالان چه پیامدهایی برای آن ها به همراه دارد و باعث چه تغییراتی در بدنشان می ... کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات. کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است | اکو ... ecofood.ir/Post.aspx?ID=97a5c375-73d8-47a8-86bd-fd233828805e 2 نوامبر 2016 ... به گزارش شفاف: کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: کمبود کلسیم ناشی از کاهش مصرف شیر و ... کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است - ایرنا khabarfarsi.com/u/27471030 کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است. سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: ... کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است - جویا jooya.net/.../کوتاهی-قد-و-پوکی-استخوان-پیامد-کاهش-مصرف-شیر-و-لبنیات-2293645 به گزارش شفاف: کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: کمبود کلسیم ناشی از کاهش مصرف شیر و لبنیات در سن رشد و ... کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات ... - خبروان khabarone.ir/news/4530880‎Cached2 نوامبر 2016 ... کوتاهی قد و پوکی استخوان پیامد کاهش مصرف شیر و لبنیات است. به گزارش شفاف: کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم ... پوکی استخوان و کاهش بهره هوشی از جمله پیامد های مصرف ناکافی شیر www.moroornews.com/.../53833-پوکی-استخوان-کاهش-بهره-هوشی-از-جمله-پیامد-های-مصرف-ناکافی-شیر‎Cached31 جولای 2017 ... پوکی استخوان و کاهش بهره هوشی از جمله پیامد های مصرف ناکافی شیر ... رشد، کاهش بهره هوشی، بیماری‌های لثه و دندان و کوتاهی قد و ناراحتی‌های پوستی و. ... معاونت بهداشت وزارت بهداشت، عبدالهی اظهار داشت: اهمیت مصرف مواد لبنی وقتی ...